Cadoul perfect.

Remasterizăm în format digital vectorial "operele de artă" ale celor mici și le transferăm pe tricoul sau hanoracul ales de tine. Prețul nu include costul tricoului/hanoracului.

Design decupat contur, format A3, imprimat prin termo-transfer
100 Lei
Disponibilitate:
La Comandă

Aceste desene au titlu de prezentare a decupajului pe contur, astfel încât să beneficiați de un reper vizual. În acest sens, avem expus ca modele, desene decupate după contur, încadrate în format A3 (297mm x 420mm). Odată accesat formularul de comandă, trebuie doar să introduceți detaliile pentru livrarea comenzii și bineînțeles încărcarea fotografiei cu desenul pe care doriți să îl procesăm.

IMPORTANT: Înainte să încărcați fotografia, verificați dacă planșa/foaia cu desenul este orientată drept in chenarul acesteia. Asigurați-vă că nu există cute sau urme de uzură. Aceste detalii pot împiedica obținerea unui rezultat final optim. De asemenea, după expedierea comenzii, veți fi contactat de MagnetX în vederea stabilirii suportului pe care doriți să vă imprimăm design-ul.

Follow
Descriere

Ai găsit un tricou/hanorac premium și vrei să-l îmbogățești cu un print colorat, în format A3? Prima dată vectorizăm opera, apoi transferăm design-ul pe tricoul sau hanoracul ales de tine. De asemenea, la MagnetX decupăm desenele după contur și le scalăm astfel încât să se încadreze în formatul pe care îl dorești. Dimensiuni standard: (A5 = 148mm x 210mm; A4 = 210mm x 297mm; A3 = 297mm x 420mm)