Smart, nu spart.

Ai emoții când deschizi frigiderul ale cărui uși sunt încărcate cu desenele copiilor? Ți-e să nu-ți cadă iar vreun magnet peste picioare? Re-masterizăm în format digital vectorial desenele copiilor, pe care le puteți încărca foarte ușor și simplu în formularul de comandă, și apoi le imprimăm pe diferite tipuri de suport, cum ar fi: magneți de frigider, stickere, tricouri.

Magnet decupat contur, format A3
99 Lei
Disponibilitate:
La Comandă

Aceste desene au titlu de prezentare a decupajului pe contur, astfel încât să beneficiați de un reper vizual. În acest sens, avem expus ca modele, magneți decupați după contur, încadrați în format A3 (297mm x 420mm). Odată accesat formularul de comandă, trebuie doar să introduceți detaliile pentru livrarea comenzii și bineînțeles încărcarea fotografiei cu desenul pe care doriți să îl procesăm.

IMPORTANT: Înainte să încărcați fotografia, verificați dacă planșa/foaia cu desenul este orientată drept in chenarul acesteia. Asigurați-vă că nu există cute sau urme de uzură. Aceste detalii pot împiedica obținerea unui rezultat final optim.

Follow
Descriere

Ai un frigider mare și un desen de la junior care te-a impresionat?; Prima dată vectorizăm opera, apoi transferăm totul într-un A3. De asemenea, la MagnetX decupăm desenele după contur și le scalăm astfel încât să se încadreze în format A3. Dimensiuni standard: (A5 = 148mm x 210mm; A4 = 210mm x 297mm; A3 = 297mm x 420mm)