Cadoul perfect.

Remasterizăm în format digital vectorial "operele de artă" ale celor mici și le transferăm pe stickere, magneți, tricouri. Dimensiuni: A5, A4, A3, dar și alte dimensiuni, la comandă.

Pachet MagnetX 2020
___ Lei
Disponibilitate:
La Comandă

Aceste desene au titlu de prezentare a decupajului pe contur, astfel încât să beneficiați de un reper vizual. În acest sens, avem expus ca modele, desene decupate după contur. Odată accesat formularul de comandă, trebuie doar să introduceți detaliile pentru livrarea comenzii și bineînțeles încărcarea fotografiei cu desenul pe care doriți să îl procesăm.

IMPORTANT: Înainte să încărcați fotografia, verificați dacă planșa/foaia cu desenul este orientată drept in chenarul acesteia. Asigurați-vă că nu există cute sau urme de uzură. Aceste detalii pot împiedica obținerea unui rezultat final optim. De asemenea, după expedierea comenzii, veți fi contactat de MagnetX în vederea stabilirii suportului pe care doriți să vă imprimăm design-ul.

Follow
Descriere

Vrei pachetul MagnetX, format din Sticker A5, magnet A4 și un premium print A3 asortat pe un tricou ori hanorac? Prima dată vectorizăm opera, apoi transferăm totul în ordine, pe suport sticker, magnetic, respectiv textil. De asemenea, la MagnetX decupăm desenele după contur și le scalăm astfel încât să se încadreze în formatul pe care îl dorești. Dimensiuni standard: (A5 = 148mm x 210mm; A4 = 210mm x 297mm; A3 = 297mm x 420mm)